Ons bouwteam staat voor je klaar!

Met een team van 20 medewerkers gaan wij bouwtechnisch elke uitdaging aan. Of het nu gaat om de nieuw-of verbouw van bedrijfshallen en kantoren dan wel een stuk planontwikkeling of renovatie van historisch vastgoed. Ons team is klein genoeg om flexibel te zijn. En groot genoeg om professioneel te opereren.

Gerard Hofman

“Zoals wij met elkaar omgaan, doen we dat ook met opdrachtgevers. Wij geloven sterk in duurzame verbinding, ook met partners”

Gerard Hofman.

Gerard Hofman

Duurzame ambities

Hofman is als bouwbedrijf zich sterk bewust van haar invloed op het milieu. Want efficiënt omgaan met grondstoffen en behoud van levenskwaliteit, het kán. Wij geloven dan ook sterk in het gebruik van natuurlijke, eerlijke materialen en technieken. En het effect van duurzame oplossingen: dat is investeren in kwaliteit en tegelijk bouwen aan de toekomst. Voor onszelf en ook voor de omgeving. Inmiddels is energie-neutraal-bouwen een vast agendapunt bij onze bouwprojecten.

Onze ambitie is een leidende positie te nemen in de tuinbouw- en logistieke sector. Kwaliteit en duurzame oplossingen staan hierbij hoog in ons vaandel. Dat mag ook met 160 jaar ervaring: een sterke basis waarop we verder bouwen.

Hofman Bouwbedrijf en Hofman Kozijnen

Hofman Bouwbedrijf en Hofman Kozijnen zijn twee verschillende takken van sport met ieder een eigen aanpak en andere behoeftes. Zo richt Hofman Bouwbedrijf zich voornamelijk op utiliteitsbouw en planontwikkeling en zijn de opdrachtgevers van Hofman Kozijnen veelal werkzaam binnen de woningbouw. Met deze focus kunnen we een ieder optimaal bedienen.

Kijkje nemen bij Hofman Kozijnen.