Bouwplannen?

Wat is de juiste start om een pand of kantoor te bouwen: bij een architect, aannemer of bouwbedrijf? Wanneer opdrachtgevers ons vroegtijdig betrekken in nieuwe bedrijfsplannen, geeft dit ruimte om meer bouwopties te bekijken. Nieuwe invalshoeken en mogelijkheden. Als ervaren bouwer kennen wij de markt en zetten wensen graag om in concrete bouwplannen.

De juiste architect

De presentatie en uitstraling van een kantoor of bedrijfshal wordt in de logistieke- en tuinsector steeds belangrijker. De architect speelt daar vaak een doorslaggevende rol in. Maar hoe vindt men de juiste architect? Graag helpen wij bij het maken van een doordachte keuze. In stijl, prijs en aanpak.

Full service

Van ontwerpen en bouwen. Naar onderhoud en renovatie. Hofman wordt het liefst vanaf de tekentafel betrokken bij een bouwproject. Gewoonweg omdat het vaak de beste resultaten oplevert. Maar ook tussentijds springen we graag in. Met korte lijnen, een breed netwerk en pragmatische aanpak.

Samenwerken

Is samen bouwen. Met opdrachtgevers die actief deelnemen in een bouwteam. Wij geloven sterk in die duurzame verbinding, ook in partnerschap. Met sommige opdrachtgevers werken we al meer dan 30 jaar. Kennen elkaar en weten wat belangrijk is. Dat levert mooi werk op.

Aanbesteden

Hofman wordt regelmatig benaderd voor aanbestedingen. Voordeel is dat we onszelf hiermee uitdagen om up-to-date te blijven en continu werken aan innovatie. Graag werken wij mee aan kantoren, bedrijfsruimte, openbare projecten als scholen, zorginstellingen en gemeentegebouwen. Meer weten over onze rol en kennis van openbare of onderhandse aanbestedingen?

“Wij hadden zulke specifieke ideeën over de bouw van onze nieuwe bedrijfshal. Was moeilijk om daar een passende aannemer bij te vinden. Hofman heeft uiteindelijk de juiste partijen in één team gekregen en bewaakte het complete proces tot en met de oplevering. Dat scheelde zo veel tijd.”